Palvelut

 

Palveluitamme ovat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, klassinen ja urheiluhieronta sekä kinesioteippaus. Lisäksi tarjoamme vauva- ja raskaushierontaa. Valikoimastamme löydät myös Fysiolinen ja Aloe Veran tuotteita.

Maksutapoina meillä toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen ja lahjakortit.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapiassa ennaltaehkäistään ja hoidetaan tuki-ja liikuntaelinvaivoja asiakaskohtaisesti valittavien fysioterapeuttisten menetelmien mukaisesti. Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Lähete oikeuttaa Kela-korvaukseen.

Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat esimerkiksi:
– pehmytkudoskäsittelyt, joilla rentoutetaan kireitä lihaksia, irrotetaan kiinnikkeitä ja edesautetaan lihaskalvojen liukumista.
– mobilisointi, jolla lisätään nivelten liikkuvuutta.
– terapeuttiset harjoitteet, joiden avulla vahvistetaan lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä parannetaan liikkuvuutta.
– LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella tehtävät hoidot edesauttavat mm. turvotuksen vähentämisessä, kivunlievityksessä, arpikudoksen joustavuuden lisäämisessä, lihasten palautumisessa suorituksista, ihon kiinteytyksessä ja selluliitin vähentämisessä.
– TNS-sähköhoito, joka on yksi kivunlievityksen keinoista.

– Fysioterapeuttiset kuntouttavat ja ennaltaehkäisevät kuntosaliohjelmat aina asiakkaan yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioon ottaen.

– Fysioterapian kotikäynnit Veikkolan lähialueella (max 15km)

KLASSINEN- SEKÄ URHEILUHIERONTA

Hieronnalla pyritään lievittämään kireyttä lihas-, jänne- ja lihaskalvokudoksissa. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Siten sen avulla voidaan vähentää turvotusta, nopeuttaa lihasten palautumista suorituksista, lisätä kuona-aineiden poistumista kehosta. Lihasjännityksestä johtuvat kiputilat lievittyvät monesti hieronnan keinoin. Lisäksi hieronta on hyvä apu stressiin ja rentoutumiseen.

PÄÄHIERONTA

Päähieronta on suosittu rentoutushieronta, mutta sen avulla voidaan pyrkiä helpottamaan esimerkiksi unihäiriöitä, päänsärkyjä, migreenejä sekä tinnitusta. Hieronnan aikana käsitellään yläraajoja, hartioita, niskaa ja päätä. Asiakas voi istua tai olla selinmakuulla hoidon aikana. Paidan voi riisua, mutta tämäkään ei ole istuen tehtävässä päähieronnassa välttämätöntä. Kaula- ja korvakorut otetaan hoidon ajaksi pois.

PURENTALIHASHIERONTA

Purentalihashieronnassa käsitellään niskaa, kaulaa ja purentalihaksia. Tavoitteena on lievittää kyseisten alueiden lihaskireyksiä ja sitä kautta vähentää esimerkiksi päänsärkyjä, hampaiden narskuttelua tai kasvojen alueella tuntuvia kipuoireita.

VAUVAHIERONTA

Vauvahieronta sopii täysiaikaisesti syntyneille vauvoille, mutta myös isommille lapsille. Vauvahieronnan avulla voidaan muun muassa lievittää ummetusta, refluksia ja koliikkia sekä helpottaa vauvan rentoutumista, jolloin nukahtaminen voi nopeutua. Hieronta laukaisee kohdussa tai synnytyksessä tulleita lihasjännityksiä, joita esiintyy usein esimerkiksi niskassa ja lonkankoukistajissa.

Ensimmäistä vauvahierontakäyntiä varten varataan maksimissaan 90 minuutin mittainen hieronta-aika. Ensikäynti sisältää vauvan tutkimisen, hierontaa sekä vanhempien opastusta. Jatkohoitokäynnit ovat 45 minuutin mittaisia. Hierontaa toteutetaan aina vauvan jaksamisen mukaan.

RASKAUSHIERONTA

Raskaushieronta auttaa vapauttamaan tulevan äidin kehossa olevia jännityksiä. Hieronnassa käytetään raskausajan hoitoja varten suunniteltuja body cushion –tyynyjä, joilla asiakas tuetaan rentouttavaan ja turvalliseen asentoon hieronnan ajaksi. Raskaushierontaa voidaan toteuttaa myös synnytyksen jälkeen, jolloin hieronta nopeuttaa kehon palautumista synnytyksestä. Vauvan voi ottaa mukaan hierontaan äidin niin halutessa.

Raskaana olevat asiakkaat saavat varata raskaushieronnan lisäksi tavallisia hieronta-aikoja. Klassisessa ja urheiluhieronnassa tai muissa palveluissamme ei käytetä body cushion -tyynyjä.

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippiä voidaan käyttää apuna yleisten urheiluvammojen, kuten penikkataudin, akillesjännevammojen, juoksijan polven sekä jalkapohjan kalvojänteen tulehduksen hoidossa. Lisäksi kinesioteipillä voidaan vähentää turvotusta, stabiloida eli tukea niveliä, ja lievittää kipua. Kinesioteipillä saadaan aikaan verenkierron vilkastumista, jonka myötä aineenvaihdunta tehostuu. Teippi on hyvä lisätyökalu myös arpikudoksen joustavuutta lisättäessä.

VALIKOIMISSAMME ON MYÖS FYSIOLINEN SEKÄ ALOE VERAN TUOTTEITA

www.fysioline.fi
www.foreverliving.fi